24.11.09

Новият Ден на Иерихон  Както вече писах, българският рок не е мъртъв! 


 В събота страхотната нова българска рок банда Иерихон представи своят дебютен албум(и като бонус, песни, които ще бъдат включени във вторият им студиен проект!) в препълненият новичък и лъскавичък Sofia Live Club!  Страхотен клуб, страхотна атмосфера, страхотен български рок- какъв по-добър начин да прекараш събота вечер?! Както се казва, "И аз бях там, и аз се веселих." :-)


 Иерихон подходящо озаглавиха дебюта си "Нов Ден". Тази тава съдържа 13 песни и бележи нова ера не само в тяхната музикална история, но, убедена съм, и в историята на българската рок музика. Отдавна не е излизал толкова свеж албум, честно! Той наистина има какво да предложи на пренаситените ни с чалга уши. Класически, качествен рок. Ето това й трябва на българската музикална сцена, и в събота Иерихон й го даде. И се раздадоха!

Аз си изкарах супер на партито и вече преслушах 2 пъти албумчето:-) Любимата ми песен засега е "Нов Ден" , "Final Kiss" също е страхотна. Препоръчвам ги. За да ги чуете, свържете се с бандата, за да се сдобиете с албумчето. 

Станете фенове на Иерихон във Facebook или Myspace , за да научите повече за тях и да сте в крак с последните новости!


Нека да подкрепим страхотните български инди изпълнители! В нашата мила родина има крещяща нужда от качествена музика!


Аз пък си пускам "Нов ден" и отивам да пия кафе по никое време.


*Червенокосата Вещица
Няма коментари: