10.2.11

Oh, Joy!

Яките хора от WholePort.com  са ми изпратили съвсем навреме мънистата, които поръчах от тях, и са добавили още, като ПОДАРЪК! Ей, това се казва customer service на добро ниво!

Вижте само какви яки неща получих:















От големите жълти мъниста вече се родиха едни обици, които ще видите много скоро :)
Моето бижутерско сърчице прелива от радост!
Освен това, остава само един ден до уикенда, който ще прекарам в Хисар с много специална компания....
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив :)

Останете си със здраве,

*Червенокосата Вещица

7 коментара:

доставка на марков алкохол каза...

Пожелавам ти много творчески моменти и много креативност! Наистина са хубави, слънчеви!

Екскурзии Лондон каза...

Страхотни мъниста. Обожавам този слънчев цвят!

The Red Witch каза...

наистина са чудесни! от жълтите квадратни имам още много и ви уверявам, че от тях стават страхотни обици! :) и трябва да изкажа (отново) благодарност на хората зад wholeport.com за тяхното клиентско обслужване-на много високо ниво! тук в България, има още какво да научим по темата.

почивка тунис каза...

Страхотни са станали.Само гледайки ги на снимката и ми се иска да ги имам.Цветът на камъните е много приятно жълто, което би отивало на много дрехи.Това да се занимаваш с подобни творения които знаеш, че ти си създала е разкошно.Хем хобито ти се превръща и в професия и спокойно можеш да си изкарваш парички от тях.Една приятелка си купува разни маниста и камъчета и кристалчета и такива красиви обеци и колиета прави както и гривна, каквито и по магазините не можеш да видиш.А хем си и печелиш някой допълнителен лев.Поздравления и ако имаш още такива снимки ще се радваме да ги качиш и тях.

The Red Witch каза...

Разбира се, че ще кача още снимки и благодаря за милия коментар! :)

почивки в чужбина каза...

Красиви са жълтите камъни и дано ако им още да ги публикувате и тях.

парфюми online каза...

Поздравления и от мое име.Бижуто е станало страхотно и ако можех още сега бих си го купила понеже ще ми стои идеално на роклята която си купих за идващите коледни празници.Имаш въображение да създаваш от едни камъчета и мъниста подобно завършени и съвършени бижута.Според мен така излиза много по евтино а и по важното е ще знаеш, че никой друг няма да има като твоите бижута, което за една жена да си признаем е мечта.Продължавай да ни пишеш и споделяш в блога,който е страхотен.