23.5.12

Дневна доза сексапил: дъжд, еротика, трип-хоп и малко почивка




След опустошенията в София и областта от последните дни ( земетресение 5,9 по Рихтер, масова психоза покрай земетресението, проливни бури, вечни задръствания и концерта на Цеца Величкович), всички ние имаме нужда от малко почивка и доза сексапил.

Почивката идва под формата на цели 4 (!) почивни дни, свързани с честването на празника на Св. Кирил и Методий. Лошата новина: времето не е подходящо за пътуване.

Добрата новина: и в дъждовно време можеш да си починеш качествено - имам предвид трите ''С'', разбира се (сън, секс, сериали)


Дозата ми сексапил за днешния ден:

  • Benedict Cumberbatch


Господинът се оказва свестен британски актьор, с добро представяне на театралната сцена, а в последно време се изявява като легендарният детектив Шерлок Холмс в поредната телевизионна адаптация на шедьовъра на сър Артър Конан Дойл - ''Sherlock''.
Наскоро избран за най-сексапилният мъж на планетата според някое си женско списание.

Съгласна съм!


  • Сън & дъжд
Мнозина твърдят, че заспиването под звуците на дъжд е прекрасно. Тъй, че ако при вас не вали, ето ви http://rainymood.com - сайт, на който има плеър със записани звуци от дъжд/буря. Преди лягане си го пускаш и спиш като бебе. Личен опит.

  • Еротика и трип-хоп
...за мен са неразривно цяло, затова се почерпете с първият албум на Hooverphonic - A New Stereophonic Sound Spectacular (1996), с участието на първата им вокалистка Liesje Sadonius, която си остава и най-успешна в кариерата на бандата, поне по моето скромно мнение. Enjoy!




Приятна почивка на всички, независимо как и къде ще я прекарате! :)



3 коментара:

почивка тунис каза...

Поздравления за хубавият ти блог.Пишеш добре и интересно.Наистина след опустошенията в София и областта от последните дни ( земетресение 5,9 по Рихтер, масова психоза покрай земетресението, проливни бури, вечни задръствания и концерта на Цеца Величкович), всички ние имаме нужда от малко почивка и доза сексапил.Дълго рреме се говореше за това, дори и сега някои продължават.Голям страх е обзел повечето хора, дори и аз като се замисля при някакъв по силен грохот веднага поглеждам дали кристалчетата на полилея не се клатят в стаята ми.Казват, че на дъжд се спи, е аз мога да правя всичко друго не не и да заспя,особено на отворен прозорец.Ето и сега вали и слънце грее, само дебна аз някоя и друга дъга да се покаже.

The Red Witch каза...

Страшничко си беше...дано това накара управляващите да се замислят за това колко неподготвени сме за справянето с природни бедствия...
По принцип много малко хора не могат да спят на дъжд, доколкото знам...ами слагаш си слушалките, пускаш музика и спиш :)

почивка тунис каза...

много е хубав, макар и на тази снимка да гледа като треснат, иначе е голяма симпатяга.Определено е един от малкото британски актьори, с добро представяне на театралната сцена, а в последно време се изявява като легендарният детектив Шерлок Холмс в поредната телевизионна адаптация на шедьовъра на сър Артър Конан Дойл от където стана така известне или поне според мен. Но все пак не е лесно да си актъор и да може по този начин да се превъплъщаваш.