26.12.08

Набързо...

Липсва ми да пиша в този блог.Ще се постарая да го правя по-често.А засега набързо споделям с вас,многобройните незнайни уеб хора,че:

-за пореден път преядох на Коледа (но пък кой ли не е?!);
-не съм пушила от 2 дена (тук поставям всякакви уеб възклицания от типа на 'WOW','OMG','WTF' и т.н.).Излишно е да казвам колко много умирам за един фас.
-получих хубави подаръци(от мен за мен с любов,разбира се) под формата на бижутерски проекти от сайтове за бижутерия,за които съм абонирана.Супер.
-мъча се упорито да не настина отново,"борбата е безмилостно жестока",както е казал един доста любим мой поет;
-направих си книга за идеи за дизайн на бижутата ми.Крайно време беше.Така поне няма да забравям идеите си,а прилежно ще си ги записвам!Остава само да намеря свръх-секретно място за нея :р
-бях се уморила да слушам едно и също,дори при избор от над 6 000 песни(числото нараства всеки ден! :р)и тези дни се заинатих да прослушам нови неща.Резултатът-вече съм върла фенка на Echo and the Bunnymen,Suede,Brett Anderson,Tokyo Police Club, Good Night Nurse и DeVotchKa .Пуснете ги в Гугъл ако сте любопитни.Няма да останете разочаровани.

Особено се кефя на Suede и на тази песен :



Нека тя да е коледен поздрав за всички ви!

Обещавам да пиша по-често,

*Червенокосата Вещица

3 коментара:

Bla каза...

"...за пореден път преядох на Коледа..."

блазе ти, че само си преяла; аз направо се освиних :/

The Red Witch каза...

хахах...ти си се освинил,пък аз се надрусах с кофеин и в момента(05.35 сутринта) още съм будна и правя бижута!(дотук 2 мега яки гривни и два чифта обици...и продължавам...)Лудница е.Не знам само дали е от кофеина или от вдъхновението..:р

Bla каза...

От кофеиновото вдъхновение е. :)