18.3.09

Червеният Топ 5

То не бе във вестници и списания, то не бе в радиа и телевизии... Класации от типа "топ 5 на(сложи темата на класацията ТУК)" присъстват неизменно като рубрики във всички възможни медии.
Особено когато има празно място, което трябва да се запълни.С нещо по възможност кратко и забавно. Може и да не е особено информативно. Често пъти не е и особено забавно...
И понеже изглежда,че всички взеха да си правят подобни класации, си казах, "Защо пък да не опитам и аз? И аз си имам лични класации, защо пък да не ги споделя?"
Роди се идеята за Червеният Топ 5 - класацията на Червенокосата Вещица.
Червен, щото всичко при мен е червено. Или поне с леко червен отенък.Ако това не е вашият цвят, или все още не сте станали членове на Червеният Култ,време е да спрете да четете този блог, защото тук този цвят ще се споменава доста често :-)
Да се върнем на класацията. Чела доста статии с такъв формат,и ще се старая да избягвам твърде елементарният им стил, при който се използват безброй много натруфени цветисти олицетворения, които имат претенцията да звучат "забавно".
Но това вероятно не винаги ще се получава, за което предварително ви моля да ме извините.
Червеният Топ 5 ще се случва всяка седмица, и ще е на всякакви теми.
Надявам се да ви е забавен, и ще се радвам да споделите мненията си във формата за коментар:-)
Темата на ....ТА-ДААААМ! (да засвирят фанфарите!) ПЪРВИЯТ ЧЕРВЕН ТОП 5 е...
ЧЕРВЕНИЯТ ТОП 5 НА...НАЙ-ГЛУПАВИТЕ ЖЕНСКИ СПИСАНИЯ.

Дълбокото ми презрение към издания, чиято основна таргет група са жени от 15г до 55г, които употребяват тонове ценна дървесина за лъскава хартия, на която реално има 99% картинки и 1% глупав текст, ме накара да посветя първата Червена класация на тази тема.
Очаквайте съвсем скоро.

*Червенокосата Вещица