5.4.11

Red Witch Crafts на гости на Goddess Grooves vol.4


Здравейте, пичове и мацки!

Много се вълнувам да ви съобщя последните новости около мен и Red Witch Crafts!
 
В петък аз и моите бижута отидохме до клуб Twins, където бяхме специални гости на партито, което празнува женското начало и му отдава дължимата почит – Goddess Grooves!
 
Първо, да кажа,че беше ГРАНДИОЗНО. Много музика, танци, вкусна храна, прически, грим с био козметика и не на последно място –  моите бижута! [йеее!]

Прекарах си чудесно и искам да изкажа специални благодарности на Златина Толева – страхотната мацка, която накара това събитие да се случи! 

Специални благодарности на моите мацки, които ми помогнаха с организацията и подредбата на щанда  и бяха до мен на това събитие!

Не на последно място – специални благодарности на всички женички и госпожици, които се окичиха с бижута на Red Witch Crafts – момичета, вие сте супер! 

Thanks for buying handmade!

 Ето и няколко снимки от събитието:

    The Red Witch @ Goddess Grooves vol.4

    Щандът на Red Witch Crafts :-)


А за тези от вас, които не успяха да посетят Goddess Grooves – споко! 

Ръчно изработените бижута на  Red Witch Crafts може да видите на фен страницата им – http://facebook.com/red.witch.crafts , а за поръчка на някое от тях може да драснете мейл на venera.hitova [at]gmail[dot]com. Правя и неща по поръчка, разбира се, така че пишете ми каква е идеята ви за бижу и ще измислим нещо!

But wait, there’s more…

В момента съм и в процес на работа по нова серия бижута, която съм кръстила THE SANDS COLLECTION!

В портфолиото на колекцията на behance.net може да надзърнете как се случва цялото нещо, както и няколко готови бижута от серията ;-)

Повече инфо за новата колекция –   coming soon!

А сега яхвам метлата и отлитам! Ще се видим скоро!

*Червенокосата Вещица

Няма коментари: