29.6.11

Red Witch Crafts на гости на В Самолет Без Билет vol.7

Здравейте, мили хора!

За тези от вас, които не са запознати с инициативата ''В Самолет Без Билет" ще кажа само, че това е серия от изложби на приложни изкуства, бижутерия и занаяти, организирана от група енгергични хендмейд артисти - момичетата от Craftwomen и Заек Баек.

Събитието, на което присъствах с Red Witch Crafts, този път бе под надслов 'Fresh&Clean' и се състоя във фоайето на Централната минерална баня в София, като част от програмата на фестивала Арт Фест Водна Кула.

Първо искам да благодаря от сърце на организаторите за възможността да участвам в тази изложба с бижутата си. Прекарах си чудесно, запознах се с много колеги -дизайнери на бижута, галеристи, майстори на играчки, и какви ли още не прекрасни хора!

Мястото на изложбата бе чудесен избор-полу-ремонтираната сграда на Банята наистина допринесе за арт духа на събитието.

Прилагам и снимков материал, естествено (любезно предоставен ми от един от фотографите на събитието, Станислав Панев):Както сами виждате, беше много яко!

Въобще, доста е готино да правиш такива изложби, защото, освен, че показваш изкуството си пред по-голяма публика, имаш шанса да се срещнеш с много интересни и креативни хора. В България имаме страхотни приложни артисти, да знаете.

*Червенокосата Вещица

4 коментара:

Роня каза...

Браво, Вени! Много хубаво! Поредното събитие, за което научавам пост фактум...
Поздравления, изглежда доста яко, ама другия път пиши предварително, та да взема да дойда :Р

Червенокосата Вещица каза...

Благодаря много! :)Роня, аз пуснах мухата в общия ни чат в скайп, ако не се лъжа..както и да е, следващият път те искам задължително!

Kidon каза...

Тази снимка с нощната лампа... LOVE IT!!!

Червенокосата Вещица каза...

Kidon, правиш комплимент на Станислав, фотографа :) Иначе имаше чудни лампи от хартия, ръчна изработка :)